Om oss


LOUIS F. GAY AS Pumpeteknikk ble grunnlagt i 1937 av ingeniørene Louis F. Gay og Leon Gilinsky. Selskapet het fram til 1972 Gay & Gilinsky AS og var fram til 1972 et rent produksjonsselskap med produksjon av pumper, pumpesystemer og ventiler.

I 1976 startet firmaet oppbygging av pumpesalg og framstår i dag som et rent handelsselskap med samarbeidsavtaler med kjente pumpefabrikker i hele Europa og USA. Våre spesialfelt er idag fordelt på produksjon, salg, service og utleie av pumper, pumpesystemer og pumpestasjoner beregnet for norsk industri, næringsmiddel- industri, skipsfart, VA, VVS marked og norsk husholdning. Vårt firma, som er lokalisert i Oslo kommune,  har eget service og montasjeverksted, pumpelager og variert delelager. Selskapet ble i november 2016 solgt til LAKERS gruppen og er i dag et helt eiet LAKERS selskap. Den 1. Juli 2021 ble firmanavn skiftet til LFG Pumpeteknikk AS.

Firmaet kan raskt framskaffe reservedeler til de fleste kjente pumpesystemer uansett merke. Dette setter oss til enhver tid i stand til profesjonelt å produsere komplette anlegg etter kundens eget behov.

Vårt maskinverksted for pumper utfører: Reparasjon og service på de fleste kjente pumpe merker som f.eks: Gorman & Rupp, Sarlin, Grundfos, ABS, KSB, ITT Flygt, Wilo, KSB Itur, Seepex, Mono, Wangen, Nova Rotor, Pumpex.

Produksjon av bunnrammer i stål og rustfritt stål, samt sveising og bearbeiding av rustfrie og syrefaste rør og konstruksjoner. Vårt pumpeverksted har svært lang pumpeteknisk erfaring og er et av landets eldste pumpeverksteder. Vi foretar reparasjoner og service på alle kjente pumpetyper uansett merke. Spesialproduksjon av pumpedeler, pålegging av nytt metall på aksler og akselhylser, reparasjon og renovering av akseltetninger, diverse dreie og fresearbeid.

Oppretting med laserteknikk, elektronisk flowmåling, vibrasjonsmåling etc.
Vi oppretter og utfører årsservice (serviceavtaler) på pumper og pumpekummer (pumpestasjoner)