Stilling ledig


Selger pumper

Grunnet økning i vår satsing på det norske industrimarkedet ønsker vi å styrke bemanningen med en ny selger av våre pumpeprodukter. Vi er i dag 3 som jobber med salg og markedsføring mot norsk industri, prosessindustri, næringsmiddelindustri.

Ønskede kvalifikasjoner
-Erfaring fra teknisk salg er nødvendig
-Kjennskap til bruk av moderne dataverktøy
-Ønske og vilje til endel reiseaktivitet
-Beherske engelsk skriftlig og muntlig

Egenskaper
-Ryddig og strukturert
-Like å jobbe i team men også selvstendig

Vi kan tilby
-Svært konkurransedyktige betingelser
-Bilordning etter nærmere avtale
-Spennende arbeidsoppgaver i et positivt arbeidsmiljø med gode muligheter for både faglig som personlig    utvikling.
-Nødvendig opplæring blir gitt internt
-Arbeid i et lite team med korte beslutningsprosesser

-Stillingen innebærer på sikt overtagelse etter «Daglig leder» for selskapet

Om arbeidsgiveren
LOUIS F. GAY AS Pumpeteknikk ble grunnlagt i 1937 av ingeniørene Louis F. Gay og Leon Gilinsky. Selskapet het fram til 1972 Gay & Gilinsky AS og var fram til 1972 et rent produksjonsselskap med produksjon av pumper, pumpesystemer og ventiler. I 1976 startet firmaet oppbygging av pumpesalg og framstår i dag som et rent handelsselskap med samarbeidsavtaler med kjente pumpefabrikker i hele Europa og USA. Våre spesialfelt er i dag fordelt på produksjon, salg og service av pumper, pumpesystemer og pumpestasjoner beregnet for norsk industri, næringsmiddel- industri, skipsfart, VA, VVS marked og norsk husholdning. LOUIS F. GAY AS ble høsten 2016 solgt til LAKERS gruppen og er i dag et heleiet LAKERS selskap. Vårt firma, som er lokalisert i Rælingen kommune, nær Lillestrøm har eget service og montasjeverksted, pumpelager og variert delelager.
Firmaet kan raskt framskaffe reservedeler til de fleste kjente pumpesystemer uansett merke. Dette setter oss til enhver tid i stand til profesjonelt å produsere komplette anlegg etter kundens eget behov.

Vårt maskinverksted for pumper utfører:
Reparasjon og service på de fleste kjente pumpe merker som f.eks: Gorman & Rupp, Sarlin, Grundfos, ABS, KSB, Xylem (Flygt), Wilo, KSB Itur, Seepex, Mono, Wangen, Nova Rotor, Pumpex.

Søknad kan sendes til Tomas Norrefjord: tomas@louisgay.no –Benny Jonsson: bj@lakers.no og merkes Salg pumper