Stilling ledig


Selger pumper

Grunnet økning i vår satsing på det norske industrimarkedet ønsker vi å styrke bemanningen med en ny selger av våre pumpeprodukter. Vi er i dag 3 som jobber med salg og markedsføring mot norsk industri, prosessindustri, næringsmiddelindustri.

Ønskede kvalifikasjoner
-Erfaring fra teknisk salg er nødvendig
-Kjennskap til bruk av moderne dataverktøy
-Ønske og vilje til endel reiseaktivitet
-Beherske engelsk skriftlig og muntlig

Egenskaper
-Ryddig og strukturert
-Like å jobbe i team men også selvstendig

Vi kan tilby
-Svært konkurransedyktige betingelser
-Bilordning etter nærmere avtale
-Spennende arbeidsoppgaver i et positivt arbeidsmiljø med gode muligheter for både faglig som personlig    utvikling.
-Nødvendig opplæring blir gitt internt
-Arbeid i et lite team med korte beslutningsprosesser

-Stillingen innebærer på sikt overtagelse etter «Daglig leder» for selskapet

Om arbeidsgiveren
LFG Pumpeteknikk AS ble grunnlagt i 1937 av ingeniørene Louis F. Gay og Leon Gilinsky. Selskapet het fram til 1972 Gay & Gilinsky AS og var fram til 1972 et rent produksjonsselskap med produksjon av pumper, pumpesystemer og ventiler. I 1976 startet firmaet oppbygging av pumpesalg og framstår i dag som et rent handelsselskap med samarbeidsavtaler med kjente pumpefabrikker i hele Europa og USA. Våre spesialfelt er i dag fordelt på produksjon, salg og service av pumper, pumpesystemer og pumpestasjoner beregnet for norsk industri, næringsmiddel- industri, skipsfart, VA, VVS marked og norsk husholdning. LOUIS F. GAY AS ble høsten 2016 solgt til LAKERS gruppen og er i dag et heleiet LAKERS selskap. Vårt firma, som er lokalisert i Oslo kommune og har eget service og montasjeverksted, pumpelager og variert delelager.
Firmaet kan raskt framskaffe reservedeler til de fleste kjente pumpesystemer uansett merke. Dette setter oss til enhver tid i stand til profesjonelt å produsere komplette anlegg etter kundens eget behov.

Vårt maskinverksted for pumper utfører:
Reparasjon og service på de fleste kjente pumpe merker som f.eks: Gorman & Rupp, Sarlin, Grundfos, ABS, KSB, Xylem (Flygt), Wilo, KSB Itur, Seepex, Mono, Wangen, Nova Rotor, Pumpex.

Søknad kan sendes til Tomas Norrefjord: tn@lfgpump.no –Benny Jonsson: bj@lakers.no og merkes Salg pumper